Een ongeval met blikschade? In panne? Of een geparkeerde auto voor uw garage? In al deze gevallen wilt u snel en efficiënt geholpen worden. Takeldienst Lazoore staat 7 dagen op 7 en 23 uur op 24 klaar om uw wagen weg te slepen en u snel weer op weg te helpen. Waarom geen 24 uur op 24? Omdat het al eens kan gebeuren dat we onze telefoon een paar minuten niet kunnen opnemen. Maar wees gerust, dat gebeurt zelden.

Takeldienst nodig?

Bel ons op 0475 65 45 26.

Sleepdienst voor particulieren

We takelen niet in opdracht van verzekeringsmaatschappijen. Dat is een bewuste keuze. Zo kunnen we onze ‘eigen klanten’ sneller uit de nood helpen, aan interessante prijzen. Onze takelwagen kan zowel personenwagens als lichte bedrijfsvoertuigen depanneren of wegslepen naar onze standplaats in Nieuwpoort. Van daaruit kunt u weer op weg met een van onze vervangwagens.

Takelwagen van Lazoore

Snelle interventie bij panne

Takeldienst Lazoore ligt op enkele minuten van de E40 (oprit Nieuwpoort). Onze uitvalsbasis bevindt zich op Bedrijventerrein De Noordvaart, waardoor we meteen na een oproep vlot kunnen uitrukken. Richting kust, maar zeker ook naar de volledige Westhoek en de aanpalende gemeentes. Ook ter plaatse gaan we dankzij onze vele jaren ervaring snel te werk. En met onze vervangwagen kunt u snel weer op weg.

Takeldienst Lazoore.
Een tevreden klant, dat is wat wij bij Carrosserie Lazoore willen