Familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring

In 1985 startte huidig zaakvoerder Erik Lazoore zijn eigen bedrijf in Nieuwpoort. Hij specialiseerde zich van bij het begin in de vakkundige herstelling van carrosserie. Vandaag, anno 2020, viert Lazoore zijn 35e verjaardag en heeft het bedrijf 5 medewerkers in dienst. Sinds 2013 werkt ook zoon Arno in de familiezaak. Eriks andere zoon Jannick runt met Lazoore Cars zijn eigen zaak, vlak naast die van zijn vader. Auto’s zijn dan ook hét geliefkoosde onderwerp van de familie.

Lazoore
Lazoore
Lazoore

Topservice als rode draad

Door de jaren heen is er uiteraard wel wat veranderd. Zo verhuisde Lazoore in 2008 naar de nieuwe locatie aan de Ambachtstraat. En er kwamen ook nieuwe medewerkers.

Wat door de jaren heen echter nooit veranderd is, is de ambitie om van elke klant een tevreden klant te maken. Dat doen we met de modernste apparatuur, met goede vakmensen en vooral met een optimale service. We maken er een erezaak van om elk schadegeval vlot af te handelen en alle administratie uit handen te nemen van de klant. Dat zullen onze klanten bevestigen, net als de lease- en verzekeringsmaatschappijen waarvoor we werken.

Lazoore
Lazoore
Een tevreden klant, dat is wat wij bij Carrosserie Lazoore willen